Το Egaleo City Rugby της καρδιάς μας τραβά για την κορυφή.
Με την μοίρα δεν μπορεί να τα βάλει κανείς και το πεπρωμένο της ομάδας Ράγκμπυ του Αιγάλεω είναι να πρωταγωνιστεί παντού και πάντα. Σας διαβεβαιώνω ότι η Διοίκηση του «Αθλητικού Συλλόγου Πόλις Αιγάλεω» θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε όλοι μαζί, ο μοναδικός φίλαθλος κόσμος μας, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία, να ανεβάσουμε την Ομάδα Ράγκμπυ του Αιγάλεω εκεί που της αξίζει, στην κορυφή του Ελληνικού Ράγκμπυ.
Η συνεπής και συστηματική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα Ράγκμπυ της Ομάδας, η ενεργή υποστήριξη του κόσμου και των χορηγών, αλλά και η συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων της ομάδας, εγγυώνται ότι το όραμα και οι στόχοι μας θα πραγματοποιηθούν.
Σας προσκαλούμε να συνεργαστείτε μαζί μας και να επενδύσετε στο «Egaleo City Rugby», μέσα από τα χορηγικά προγράμματα που προσφέρουμε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το «Egaleo City Rugby» είναι μια ελκυστικότατη μεταξύ άλλων και με εμπορικούς όρους, Ομάδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως «όχημα» για να πετύχετε τους εμπορικούς σας στόχους. Ξεκινάμε μια νέα πορεία με στόχο να αναπτύξουμε στενή συνεργασία με τους χορηγούς μας για την επίτευξη αμοιβαίων οφελών.